Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشید پورحاجت دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه با حضور سوداگران و دلالان در بازار مسکن به شدت مخالف هستم، گفت: تا زمانی که دلالان در بازار مسکن حضور داشته باشند، نمی‌توانیم شاهد بهبود شرایط بازار مسکن باشیم.

او با بیان اینکه در یک سال اخیر میزان معاملات مسکن به شکل چشم‌گیری کاهش یافته است، گفت: زمانی که معامله و یا خرید و فروشی در بازار مسکن وجود نداشته باشد قیمت‌ها کاهش نمی‌یابد در نتیجه حضور بخش خصوصی و افزایش تولید مسکن می‌تواند زمینه‌ساز افزایش قدرت و توان خرید مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان اینکه در چند سال اخیر برخی اقدامات غیرکارشناسانه‌ای در این حوزه صورت گرفته است، گفت: اقدامات غیرکارشناسی باعث ورود دلالان در این بازار و درنتیجه افزایش قیمت مسکن شده است.

بیشتر بخوانید: لزوم اجرای فوری رای دیوان عدالت اداری در حوزه نظام مهندسی

پورحاجت اظهار کرد: تا زمانی که شرایط بازار مسکن روند مثبتی طی نکند، نمی‌توانیم شاهد ثبات قیمتی و یا حتی کاهش قیمت در این بازار باشیم.

او تأکید کرد: هیچ فردی در ایران تمایل ندارد در واحدهای استیجاری زندگی کند بنابراین باید دولت شرایط را به گونه‌ای تنظیم کند که مردم بتوانند به سراغ مسکن ملکی بروند.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان گفت: در صورتی که دولت بتواند طرح اقدام ملی و ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی را در یکی ۲ سال آینده به مرحله اجرایی و عملیاتی برساند و حضور بخش خصوصی را در بازار مسکن پررنگ‌تر کند، می‌توانیم به آینده بازار مسکن امیدوار باشیم.

پورحاجت درباره تفاوت طرح اقدام ملی تولید مسکن با طرح مسکن مهر، گفت: نوع قراردادی که در پروژه‌های مسکن مهر بسته شد با نوع قرارداد‌های مشارکت مدنی که در طرح ملی مسکن مدن ظر است، بسیار متفاوت است به طوری که در قرارداد‌های مسکن مهر، قرارداد‌های پیمانکاری منعقد می‌شود، اما در پروژه‌های مشارکتی قرارداد‌ها به گونه‌ای است که انبوه‌ساز به عنوان سرمایه‌گذار ورود می‌کند.

او بیان کرد: انبوه‌سازان برای ورود به طرح اقدام ملی مسکن بسیار علاقه‌مند هستند، اما تا به امروز شرایط برای ورود به این طرح فراهم نشده و ما امیدواریم با برگزاری جلسات از طریق وزارت راه و شهرسازی بتوانیم قرارداد‌های این حوزه را اصلاح و بتوانیم در اجرای آن‌ها مشارکت داشته باشیم.

انتهای پیام/   ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی مورد وعده دولت وضع بازار مسکن را بهتر می‌کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۰۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند

بانک مرکزی اعلام کرد: از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات نهضت ملی مسکن ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، درباره آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها در موضوع نهضت ملی مسکن، اعلام کرد: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی، تا تاریخ ۱۶ اردیبهشت ماه امسال از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد ۴۱۱ هزار و ۶۰ نفر تا تاریخ یادشده به بانک‌های عامل جهت اخذ تسهیلات موصوف مراجعه نکرده‌اند.

بر اساس این گزارش، از تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی که جهت اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند، تعداد ۴۷۰ هزار و ۵۰۸ نفر (در حدود ۳۵ درصد از مراجعه کنندگان) بنا به دلایل مندرج در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک مورد نیاز، نداشتن وثایق قابل قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و غیره، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف هستند.

حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مدنظر به تعداد ۶۲۴،۴۶۸ نفر و به مبلغ ۱،۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

کد خبر 750821

دیگر خبرها

  • بهار متفاوت بازار اجاره؟
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس