Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: طرح جهش تولید مسکن مانعی برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در ساخت و ساز نخواهد بود‌. - اخبار استانها -

سید البرز حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، با تاکید بر اینکه اجرای طرح جهش تولید مسکن در کشور گام بسیار بزرگی در راستای تامین مسکن اقشار مختلف خواهد بود، اظهار داشت: از سویی آغاز اجرای این طرح رونق اقتصادی خوبی را برای کشور به ارمغان می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح از مشارکت و حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز حمایت و استقبال می‌شود، تصریح کرد: اجرای طرح جهش تولید مسکن در نقاط مختلف کشور، اشتغالزایی بیش از یک میلیون نفری را به دنبال دارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات موجود در حوزه مسکن، سبب ساماندهی این حوزه و تصویب قوانینی در راستای تکمیل قانون گذشته شد، اضافه کرد: این اقدامات همه به منظور حمایت از طرح نهضت ملی مسکن بوده است.

صندوق ملی مسکن خالی است57 درصد زمین نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید تامین شدمجوز مجلس به وزارت راه برای اجرای طرح‌های مسکناستاندار سمنان: تأمین مسکن مددجویان بهزیستی استان سمنان پیگیری می‌شود

وی به اعمال تخفیف 30 درصدی برای صدور یا تمدید پروانه ساختمانی به عنوان یک قانون در حمایت از طرح جهش تولید و مسکن دار شدن مردم اشاره کرد و یادآور شد: نباید اجازه دهیم ساختار حوزه مسکن دچار اختلال شود.

حسینی همچنین حرکت به سمت صنعتی سازی در حوزه ساخت و ساز و مسکن را امری ضروری عنوان کرد و گفت: در احداث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن باید از ورود تکنولوژی حمایت شود البته ظرفیت‌های تولید مسکن در کشور بسیار بالا است و در همه مراحل ساخت حرفی برای گفتن داریم.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نهضت ملی مسکن نهضت ملی مسکن طرح جهش تولید مسکن اجرای طرح ملی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد